radhus kök idéer

radhus kök idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-08-22

Enfamiljs, byggd som en eller flera våningar strukturer, dela en eller flera väggar med intilliggande radhus, beroende på deras position i en rad av hem. Många amerikaner vill att köket för att vara hjärtat i deras hem, men bara 38 procent underhålla vänner eller familj i deras hus minst en gång om året, enligt tidskriften Time. Att ha ett kök som inspirerar dig och dem du bor med att stänga av TV: n och få runt bordet kan tyckas orealistiskt, särskilt med begränsat utrymme, men det är mer möjligt än du tror.

öppen planlösning Townhouse

Om köket i din radhus gränsar till matsal eller vardagsrum, en ö gör att du kan se och interagera med andra familjemedlemmar eller gäster medan du lagar mat. Om du inte vill att hela ditt vardagsrum att kännas som ett stort kök, dela upp den i olika "zoner" med separata mjuka möbler, golv och belysning. När du gör detta väljer du ett system inslag färg och hålla sig till den för att undvika en okoordinerad utseende. Infoga färger i ditt kuddar, matta och kanske en fondvägg i köket, för att få hela utrymmet tillsammans.

Olika golv hjälper dig också "zon" en öppen planlösning. Överväga praktiska golv, såsom sten eller keramiska plattor för köket och matta till ditt vardagsrum, eller helt enkelt definiera det med en lyxig matta. Du också kan välja under-enhet eller golv lampor för köket, så det försvinner in i bakgrunden när den inte används men ändå snygg.

Compact Townhouse

Om du har ett litet kök, kan knepen skapa en känsla av rymden. Ett kök design fungerar oftast bäst, som skåp och vitvaror linje upp mitt emot varandra, vilket ger en obruten genomfart mellan de två. Ljusa skåp ge illusionen av utrymme, medan djupare räknare rymma flera anordningar och öka arbetsområdet.

Kontrollera ditt kök kan du dölja saker när de inte används, t. ex. en droppe bord eller runda bord med två små stolar som vecken i ett hörn eller en inbyggd disk längs väggen med barstolar. För grytor och kastruller, ställningar och krokar kan du hänga upp dem och ur vägen.

Familj Townhouse

Om du har tur nog att ha ett radhus som har ett stort kök utrymme, den toskanska köket designen kan fungera för dig. Denna design utstrålar värme som du infoga naturliga toner av brunt, guld och gult accent med terrakotta, rika röda, svarta och djupt blå. Accessorize med teman såsom citroner, oliver, solrosor, vinrankor och massor av grönska. Allt detta bidrar till att odla en äkta toskanska utseende, medan enkla, stilrena gardiner släppa in så mycket naturligt solljus möjligt. En stor träbord som bekvämt säten din familj gör köket navet i hemmet. Keramik och displayställ för grytor och kastruller lägga mer karaktär.

eleganta townhouse

Mer traditionella radhus frammanar dagar av elegans och nådig levande tack vare sina höga tak, lång, smal fasad och skjutfönster. Även design varierar, vissa nyare byggnader strävar efter att spegla detta elegant känsla. Om du bor i en historiskt eller traditionellt designade radhus, en sofistikerad men ändå mysig fransk landet design fungerar för alla dimensioner.

Avgörande för design, färger framkallar bilder av den franska landsbygden, till exempel mjuka guld, gräs eller salvia gröna och havet toner. I motsats, väggar, skåp och stora möbler i off-white, elfenben, ljus beige och taupe ger en ljus, luftig elegans. För gardiner och sittdynor, anser paisley, ränder eller blommor utskrifter för att ge djup men behåller det autentiska franska känsla.

Annan artikel

 • hur man använder jubileum dekorativa vägg gränsen
 • stilar för köksskåp
 • traditionell trappa design
 • hur fläcken gamla möbler
 • hur man ansöker stuckatur murbruk
 • typer av granit fåfänga toppar
 • hörn möbler idéer
 • hur att Refinish målade skåp
 • hur man gör en topper runt bord
 • hur du utformar ditt drömhus för barn
 •