rustika gardin idéer

rustika gardin idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-10-22

rustik inredning omfattar flera olika stilar som västerländska, land, primitiva och stuga. Dessa dekorera metoder har sina rötter i en period av amerikansk historia när folk "gjorde det," att skapa bekväma och personligt hem med egna kreativitet och vad de hade på hand. Rustik design naturliga element och material med en skvätt fantasier. Om du vill lägga till ett rustikt utseende på din omgivning, börja med gardiner --- de kan omedelbart ändra utseendet på ett rum.

Draperier

För rustika gardiner och draperier välja tyger och färger som kompletterar den rustika stilen . Med tyngre gardintyger varma, jordnära färger som rött, grönt och guld är kompletterande val, Americana utskrifter med röda, vita och blå också fungerar bra med denna inredning. Plädar, rutor och ränder är alla fall, som är enfärgade paneler. Café gardiner fungerar bra i rustika kök, särskilt om de är gjorda av en GINGHAM check eller ett land utskrift featuring frukter eller husdjur. Sheer gardiner eller spets paneler (vit eller elfenben) är också lämpliga för landet ser ut. Oavsett draperier du väljer, väljer en enkel klippa --- inget är för RYNKAD.

Persienner eller jalusier

träpersienner eller jalusier i överlägsen i en rustik rummet. Om du har trä väggar, möbler eller fönster trim, välj en skog ton som matchar det redan i rummet. Häng fönsterluckor för att täcka den nedre halvan av fönstret bara, eller låta dem överlappa glas från topp till botten. Du kan lämna virket fysiska eller måla det som ett komplement till resten av inredningen --- tallgrön, tegelröda eller skiffer blå är alla lämpliga färger. Du kan köpa persienner med träribbor, hänga roll-up bambu tändsticka nyanser eller välja vävt nyanser som kombinerar smala reglar med tyg remsor som matchar dina färger.

Tillbehör

Tillbehör är vad som verkligen föra rustikt utseende till liv och fönster är inga undantag. Använd en smal gren i stället för en gardinstång, eller hänga horn från de övre hörnen av fönstret och swag en längd av tyg mellan hornen. Häng med målat glas eller kristaller i fönstren att färglägga solljus och studsa regnbågar på väggarna. Använd spetsar bordslöpare hängde i sidled som ett fönster topper och slips gardiner tillbaka med vändningar av rafia eller kalikå band bågar. Sätt ett kluster av terrakotta krukor fyllda med röda pelargoner på fönsterbrädan sedan luta sig tillbaka och njuta av utsikten.

Annan artikel

 • hem förbättring målning idéer
 • idéer för vägg bokstäver
 • spa-badrum inredningsidéer
 • heminredning & remodeling idéer
 • hur man installerar och nyanser sträng roman
 • hur man kan förbättra konkreta gångvägar
 • modern interiör hus färger
 • hur man hänga ljuslyktor för inomhusbruk
 • hur man kan inreda en stor vägg vardagsrum
 • hur man köper persisk matta
 •