sten spis stilar

sten spis stilar

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-10-23

Stone eldstäder är en estetiskt tilltalande komplement till alla hem, både inomhus i ett vardagsrum, sovrum eller vardagsrum, eller utomhus på en uteplats. De kan också lägga detaljhandeln värde till ditt hem, och är en källa till extra värme under vintermånaderna. Det finns flera stilar av sten eldstäder som kan passa din smak, och bidra till att skapa den atmosfär du vill ha för en specifik plats.

Fält Stone

Fält stenar är en array av natursten som dyker upp som klippformationer på åkrar och betesmarker. De finns i olika färger, former, storlekar och lusters eller grader av glans. Enligt Standout Eldstad modeller (se referens 3), fält sten eldstäder är inte bara en varaktig, utan också har en distinkt rustik kvalitet, perfekt för stugor eller franska teman land. Det finns två huvudsakliga varianter av eldstäder området sten. Den första hålls samman av en mortel, som cement, som ramar av alla sömmar mellan stenarna. Den andra sorten har en sömlös konstruktion, där en murare passar alla stenar ihop perfekt, och sannolikt använder en mortel inte syns på spisen yttre yta.

Bluestone

Bluestone, även känd som Pennsylvania Bluestone, är en naturlig variation av hårt sandsten, känd för sin blå till blågrön färg. Materialet är ett populärt val för utomhus landskapsplanering, och används för att skapa gångvägar och uteplats golv. Installera en Bluestone eldstad i ditt uterum kan hjälpa dra din Bluestone inredning tillsammans, och fungera som en samlingspunkt. Även vanliga utomhus, vissa individer som de rika, djupa intryck av Bluestone inomhus, och använda den för invändiga eldstäder.

Marble

öppna spisar är ett populärt val för att skapa både moderna och antika miljöer i rymden. Eldstäder som består av stora, blanka marmorblock --- med linjära nedskärningar och flera dimensioner --- kommer att lägga modernitet och elegans till de mest traditionella utrymme. Huggen marmor eldstäder, med intrikata utsmyckningar som skulpterade figurer, pelare och diverse andra mönster och mönster kan bidra till att skapa fantastiska, historiskt inspirerad atmosfär. Enligt Eldstäder, kan olika typer av marmor bidra till att skapa specifika stilar. Till exempel kan italiensk marmor eldstäder med dentils och /eller veckat kolumner bidra till att skapa en europeisk stil, medan vit marmor eldstäder med utskjutande statyer och snidade paneler Griffin kan bidra till att skapa ett egyptiskt motiv.

Faux Stone

Faux eller falska stenen eldstäder är både en mindre tung och allmänhet billigare alternativ än deras naturliga sten motsvarigheter. Enligt Stone Selex, är en populär faux sten spis alternativ med sten faner som läggs över de gällande spis struktur, eller en struktur byggd av material såsom plywood, tegel, betong eller gips.

Annan artikel

 • badrum backsplash kakel idéer
 • inredning idéer för ett modernt sovrum
 • idéer för en unisex barnkammaren
 • trä balk typer
 • hur anbud på hus målning
 • baby plantskola teman idéer med nyckelpigor & sländor
 • hur man installerar PVC beklädnad
 • hur man drar blommor på en vägg
 • hur man kan inreda ett sovrum lantlig stil
 • hur man kan inreda tonåring sängkläder
 •