hur man kan inreda en vis-färgad sovrummet

hur man kan inreda en vis-färgad sovrummet

Upplagd av:admin uppdateras: 2010-01-12

Salvia är en bra färg för varje rum i huset eftersom det är så mångsidig. Du kan infoga salvia i nästan alla dekorera system, utom kanske en ultra-modern look. Salvia är en jordnära färg som ser underbart med möbler och antikviteter, och är inte starkt förknippad med ett kön eller annat. Dekorera ett sovrum med salvia är enkelt, men det finns några åtgärder du kan vidta för att maximera jordnära toner av denna färg

Du behöver:.
Trämöbler
. Överkast, draperier, mattor.
Lampor.
Speglar.
Glasskål.


1.
Välj ut trämöbler som är idealiskt i en ljusare nyans av trä, som ek eller furu. Mörkare nyanser av trä, såsom körsbär eller mahogny, kommer att se bra med salvia, men kommer att ge rummet en tyngre utseende.
2.
Välj ut överkast, gardiner och en matta i nyanser som komplement salvia. Till exempel kommer nyanser av brunt ger rummet en stark, jordnära känsla, medan vitt eller gult kommer att lysa upp rummet och ljusare nyanser av blått kommer att ge en vattenlevande, Beachy atmosfär. Purple är också ett lämpligt komplement för grönt. Undvik rött, som får dig att känna som att du firar jul, och orange och grönt, som kommer vara för ljus för de flesta.
3.
Accessorize med speglar, lampor och vaser som matchar din inredning systemet, eller att du gillar helt enkelt. Till exempel för en shabby chic rum, användning nödställda speglar och lampor. Annars kan du bara plocka ut bitar, såsom dämpad mässing lampor eller järnsmide inramade speglar, som går bra med grönt och som du gillar. Undvik mycket snygga, ultramoderna stycken, eftersom de kommer att övermanna färg.
4.
Föra in naturen i ditt sovrum, som salvia är en färg som tagits från naturen. Fyll en glasskål med sand, snäckskal, löv eller stenar. Visa den på din byrå eller nattduksbord.

Tips och varningar


  • Speglarna finns ett bra sätt att fördubbla mängden ljus i ditt rum.
  • Annan artikel

  • svamp måla idéer för sovrummet
  • hur man målar sovrummet väggarna vita
  • hur man kan inreda sovrummet för en romantisk kväll
  • Feng Shui & bambu möbler i sovrummet
  • hur man kan inreda en vis-färgad sovrummet
  •