hur man kan inreda sovrummet för en romantisk kväll

hur man kan inreda sovrummet för en romantisk kväll

Upplagd av:admin uppdateras: 2010-01-12

Utför samma rutin dag efter dag kan sätta ett par i gamla hjulspår. När sovrummet blir en plats att titta på tv, är det dags att göra några ändringar. Inställning på humör för en romantisk dag ibland kräver planering framåt. Långt innan en romantisk kväll kan hända måste du ändra saker i ditt sovrum. Överväg att ändra färg på väggarna, köpte nya sängkläder och eventuellt ändra fönster behandlingar. När grundläggande rummet är färdigt, inredning för en romantisk rendezvous kommer att bli en kick

Du behöver:.
Diffusor.
Ribbon.
Mjuk belysning.
Musik.
Blommor.
Vin.
Ost och frukt.
Choklad jordgubbar.
Ljus.
Kuddar.
Underkläder.
Kupong bok.


1.
Ta bort röran genom hängning upp kläder och tömma papperskorgen. Vakuum, damm och sätta rena lakan på sängen innan du lägger romantiska detaljer.
2.
Använd en diffuser och välj en doft som är fyllig och lugnande. Knyt ett band runt flaskan för att matcha sängar eller väggar.
3.
Bort vanliga glödlampor från sänglampor och ersätta med låg, mjuk belysning.
4.
Spela långsam, lugn musik på lång spelar CD. Välj en favoritartist eller välja ett urval av instrumentala.
5.
Placera blomblad över sängen täcker. Två eller tre rosor kommer att producera tillräckligt med kronblad att täcka ett stort område. Separera kronblad från blomman, och lägg i en plastpåse. Förvara i kylskåp tills det är dags att spridas ut över täcket.
6.
Chill en flaska vin eller champagne och ställa bredvid sängen. Torka av vinglas för att ta bort allt vatten fläckar.
7.
Fyll en bricka med ostar och bita storlek frukter. Undvik kex eller mat som lämnar smulor i sängen.
8.
Doppa jordgubbar i en chokladöverdrag och visa på papper duken. Ställ en fuktig trasa i närheten för att torka choklad-omfattas fingertoppar.
9.
Ställ ett arrangemang av blommor på byrån. Surround blommorna med två eller tre ljus.
10.
Ordna kuddar i sängen för en inbjudande look. Ställ stora kuddar i bakre raden och minska storleken av kuddar för varje efterföljande Front Row.
11.
Placera sexiga underkläder på sängen för damen. Ett par svarta satin boxare kan tilltala mannen. En uppsättning lounging pyjamas för ett par att dela är lämpligt också. Damen bär toppen, och herrn bär den nedre halvan.
12.
Skriv ut en kupong bok med förslag på kvällen. Gör din partner lycklig med flera kupong val. Håll oanvända kupong bok för framtida romantiska möten.

Annan artikel

  • hur man kan inreda sovrummet för en romantisk kväll
  • Feng Shui & bambu möbler i sovrummet
  •