svamp måla idéer för sovrummet

svamp måla idéer för sovrummet

Upplagd av:admin uppdateras: 2010-01-12

Faux-målningstekniker ger karaktär och intresse till tråkiga väggar. Svamp målning är ett av de enklaste exemplen på dekorativa målningstekniker. Vem som helst med grundläggande kunskaper målning kan hantera tekniken. Svamp målning i ett sovrum ger ett djup i rummet. Testa dina svamp-målningsteknik på en bit kartong först. Prova olika svampar för att hitta en som resulterar i bästa look.

Cloud Tak

Sponge målning i taket ger en egen look att ett barns rum. Den anpassade taket lägger intresse för ett område som normalt är tråkig och förbises. Börja med en ljusblå grundfärg på taket. Du kan antingen svamp måla blå eller rulla på för en fast blick. Använd en vit färg för att måla svamp moln runt taket. Med en svamp för att lägga molnen gör att de ser mer realistiskt. Du kan också göra molnen ser ut som olika former för en kreativ touch.

kontrasterande färger

För en djärv svamp-målade look, välja två färger som starkt kontrast varandra. Färgerna ska se bra tillsammans men vara annorlunda nog att du märker kontrasten. Välja en mörk färg och en ljus färg är ett bra alternativ. Bestäm vilken färg du vill ha som bas färg och vilken du vill ha som topp accentfärg. Använda ljusare färg som bas gör den samlade rummet ser ljusare eftersom det kommer att skapa den största delen av konstruktionen.

Liknande färger

Att välja liknande färger för svamp-målningen tekniken skapar ett mer subtilt titt på väggarna. Välja färger bara några nyanser olika fungerar bra för denna typ av svamp målning. Skillnaden i färger märks utan att hoppa från väggarna på ett djärvt sätt.

Accent Vägg

Som alla dekorativa element, för mycket svamp målning kan göra ett rum verkar upptagen, särskilt om du väljer två starkt kontrasterande färger . Välja en vägg till svamp måla skapar en brännpunkt i rummet. Svampen-målad accent väggen gör att intresset till rummet utan att tynga det med textur. Välj den vägg som du vill att folk ska fokusera på för accent väggen.

Sponge målade möbler

Ett annat alternativ för att lägga en liten mängd svamp målning till rummet är att använda tekniken på sovrumsmöbler. Måla möbler är en lätt sätt att uppdatera delar som är i god form men har intetsägande klar. Liksom väggarna, kan du gå antingen med starkt kontrasterande färg kombination eller en mer subtil skillnad i lacken. Ta dig tid att slipa möbler och applicera ett skikt primer före målning svamp. Detta gör den färdiga lack ser bättre ut.

Annan artikel

  • svamp måla idéer för sovrummet
  • Feng Shui & bambu möbler i sovrummet
  • hur man kan inreda sovrummet för en romantisk kväll
  •