inredningsidéer för sovrummet av en två-årig grabb

inredningsidéer för sovrummet av en två-årig grabb

Upplagd av:admin uppdateras: 2012-02-22

Du behöver:
tunt, platt föremål, t. ex. ett kreditkort
. Nya vertikala blind ribban.
Kort snöre.
Sax.
Skruvmejsel.

Ändra ett barns rum från en baby till ett barn oftast sker omkring två års ålder. Detta är det perfekta tillfället att få den stora-kid säng och möbler, och ändra ut barnet väggar och tillbehör. Den bästa strategin är att planera framåt, eftersom barn år är korta och grabben åren ligger precis runt hörnet. Så när man utformar ett rum för en två-årig, föreställer samma rum som tillhör ett barn av fyra, fem sex och därefter. Den nya möbler, väggar, golv och fönster behandlingar bör alla köpas för det växande barnet, men tillbehör kan vara inriktad bara för två år gamla, och bytt ut längs vägen.

Möbler

Vid köp av ny möbler för de två-åriga rum, välja möbler som är av god kvalitet och kan röras upp med åren tar sin tribut. Ta hänsyn till att möbler kan bli färgad på, skrapats och repig, så köper möbler som antingen redan är olycklig kan tvättas eller målas över. Sängen är ett viktigt inslag i det växande barnets rum. En av de bästa typerna av sängen för att köpa är en dag säng med en trissa. De flesta dagar sängar är tre sidor och en spärr kan installeras på den fjärde sidan, nästan härma en spjälsäng. Köpa en rulla under dagen sängen är en bra idé för framtiden sleepovers.

Målade väggar och fönster behandlingar

Väggar i en två-årig rum kan bo i samma färg om ingen bebis tapeter, kant eller väggmålningar var på dem. Väggarna färg kan även piffats upp genom att lägga till några målade remsor eller accenting en vägg med en annan färg. En trevlig fönster behandling för ett barns rum är trä persienner, eftersom de kan stanna i nedfällt läge och sedan justeras för ljus och finns med säkerhet sladdar. Träpersienner ser ännu bättre när en Valance är monterad ovanför dem, lägga till lite färg och mönster i rummet. Några bra omhängen som är söt i ett barns rum är en taklist låda med lite trim till längst ner, eller en förpackad veck Valance med två olika tyg placeras mellan varje veck.

Accessorizing Två-Year-Old's Room

Detta är den roliga delen, där de två-åriga barns personlighet kan skina igenom. Area mattor är underbara i ett rum för två-åring som ständigt på golvet. Det finns så många val när det kommer till området mattor och de kan bytas ofta. Frame barnets konstverk i vackra ramar och hänga dem på väggarna i rummet. Stora, färgglada, fluffiga kuddar är en fantastisk (och lätt utbytbara) sätt att accent sängen och golvet. Sängkläder kan också bytt ut ofta, det finns så många attraktiva sängar uppsättningar tillgängliga som är åldersanpassade och billiga.

Annan artikel

  • hur man kan inreda sovrummet för en romantisk kväll
  • Feng Shui & bambu möbler i sovrummet
  • Colonial Williamsburg sovrummet Utsmyckning idéer
  • hur man kan inreda en vis-färgad sovrummet
  • inredningsidéer för sovrummet av en två-årig grabb
  • hur man målar sovrummet väggarna vita
  • svamp måla idéer för sovrummet
  •