mellan sovrummet inredningsidéer

mellan sovrummet inredningsidéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2012-02-23

När barnen fyller tio, utvecklas de till tweens. Tweens är inte längre barn, men de är inte gamla nog för att betraktas tonåringar. Plötsligt vill ha ditt barn i ett rum som speglar hennes personlighet framväxande, så det är dags att rensa ut dockorna, uppstoppade djur och leksaksbilar. Din lan behöver sitt eget utrymme där han kan göra läxor, umgås med kompisar och bara koppla av.

Meddelanden på Wall

Tweens älskar att fylla sina rum med bilder av sig själva, vänner och husdjur. En magnetisk eller kork anslagstavla gör att din mellan att visa foton och hålla tidtabeller synliga. Ta kork torg eller en rulle av kork som finns på båtar butiker och tillämpa den runt muren på stolen rälsöverkant för en dekorativ visningsområdet, eller hänga en stor, inramad svarta tavlan på väggen.

Free Space

Öppna golv utrymme i en interpolering rum är viktigt. Ge en plats tillräckligt stor för en luftmadrass i sleepovers. En loftsäng frigör utrymme för en futon eller skrivbord för att gå under. Ge din mellan en plats för läsning, lyssna på musik eller prata i telefon genom att avbryta en stol i taket (men inte installerar stolen själv om du inte vet hur man gör det som ett felaktigt installerade stol är osäker). En plattform säng ger ett rum ett modernt utseende med tillsats av lagringsutrymme på botten. Montera en TV på en vägg för tydlig visning.

Hemläxa Tid

Ange ditt lan med ett skrivbord där kan hon göra sina läxor i avskildhet från familj surr. Hitta robust, snygg, prisvärd skrivbord. Välj en bordsskiva typ av bord eller en med lådor för mer lagringsutrymme. Håll saker organiserades med bokhyllor eller vägghyllor. Leta efter duk soptunnor eller korgar metall innehålla röran. Skapa en unik hylla genom att bifoga en skateboard från väggen i en interpolering pojkes sovrum.

Färg för Tween flicka och pojke

Tala med din lan om vilken färg han skulle vilja sitt rum målade. Ibland en interpolering kommer att behöva hjälp att välja en färg. Tidningar och din lokala hem förbättring centrum erbjuder bra idéer om aktuella färg trender. För mellan tjejen som i djupa, starka färger, försöka måla väggarna vinrött, plommon, guld eller blågrön. Prickar liva upp en interpolering flickas rum på ett roligt, knasigt sätt så tycker om att använda aqua, ljus rosa eller en ny grön färg på väggarna, eller en sorbet rosa, cool blå eller grön avstängd för den sofistikerade, mogna mellan flicka. Låt funky sidan av din mellan flicka visa genom att måla väggarna lila, gult eller limegrönt. För mellan pojkar, stick med en neutral väggen som solbränna eller taupe för pojken som inte gillar en massa färg. Täck väggar i en utomhus blått eller grönt för extrema interpoleringen som gillar skateboard eller surfing. Måla vertikal eller horisontell ränder i färgerna i lan s favoritlag.

Redo att Accessorize

Tweens kan uttrycka sig med tillbehör. Höft, kan chica mellan flicka ersätta henne traditionella garderob dörrar med färgglada pärlstav gardiner. Injicera en del påhitt i en interpolering pojkrum med en neonskylt eller lavalampa. En blomma klocka, retro boll klocka eller surfbräda sängen klockan kommer att hålla din lan i tid. Lan flickor älskar stirrar in i speglar, så ge dem en i en stjärna form eller en med en pärlstav och paljetter ram. Krydda en interpolering flickas rum med en shag matta och kuddar. Top en interpolering pojkes säng med grafisk designade kuddar som föreställer en gitarr, skivspelare, skateboard eller BMX cykel. Klä upp en interpolering flickas rum med en målad ljuskrona, elegant tavelramar och inramade affischer film. Gör väggar spännande med prick eller blomma formad dekaler. Du kan få samma vägg effekt på schabloner. Prova stenciled rutor i en nyans gratis på väggen färg.

Annan artikel

  • inredningsidéer för sovrummet av en två-årig grabb
  • hur man kan inreda en vis-färgad sovrummet
  • Colonial Williamsburg sovrummet Utsmyckning idéer
  • mellan sovrummet inredningsidéer
  • Feng Shui & bambu möbler i sovrummet
  • hur man målar sovrummet väggarna vita
  • hur man kan inreda sovrummet för en romantisk kväll
  • svamp måla idéer för sovrummet
  •