dekorera sovrummet idéer med inspirerande fotografi

dekorera sovrummet idéer med inspirerande fotografi

Upplagd av:admin uppdateras: 2013-06-27

Använda inspirerande fotografi, kan du ta en tråkig och världslig sovrum och skapa visuella konstverk. Inspirerande fotografering kan hittas i de flesta gallerier, på online e-handel webbplatser och i din egen digitalkamera. Som moderna utskriftsalternativ, enkla textilvävnader och traditionella upphittade föremål kan du förvandla ditt sovrum till en lugn, fridfull miljö fylld med inspirerande konstverk.

Framing Traditionell Skriver

Traditionella mattor och utforma alternativ för ditt konstverk är ett utmärkt sätt att införliva inspirerande fotografier med befintliga inredning. Arbeta med utvidgningar som är större än 11x14 inches att uppmärksamma din bild och använda en matta och ram kombination som inte avleda uppmärksamheten från de konstverk med starka färger eller utsmyckade dekorationer ram. Överväga att ha en samlingspunkt bild i en stor, 20x24-tums format som den huvudsakliga bilden i ditt rum och placera mindre, kompletterande bilder som omger stor stil.

Med storskaliga arbetsytan utskrift

Skriva din inspirerande bild på ett stor textur är ett annat utmärkt sätt att dekorera ditt sovrum. Bilden är tryckt på en målares duk på en professionell utskrift labb och sträckte sig över en träram, precis som en oljemålning skulle sträckas innan färg. Bilderna behöver inte en ram och kan hängas direkt på väggen, vilket gör konstverk i sig i fokus för din inredning. Använd enhetliga storlekar och placera dem symmetriskt under hela ditt rum. Eller skriva ut en stor bild, en 20x24-tums skriva ut eller större, och omge bilden med mindre stöd på duk.

Överföra Skriver med textilier

Med tillkomsten av tryckteknik, gäller bilder till textilier och tyger är inte längre en dyr strävan. Alternativen är oändliga för textilier och bilder. Du kan skapa textilier med inspirerande bilder för att stödja konst på väggarna genom att lägga till bilder till kuddar, filtar och lampskärmar. Med hjälp av en digital bild och transferpapper papper, kan du sätta dina fotografier på alla underlag som du kan använda ett strykjärn. (Se referens 1. ) Ett annat konstnärligt alternativ är att ta en lång, tunn, hängande bit av material och lägga ut flera bilder jämnt fördelade vertikalt på tyget. Placera sedan hängande-image textilier i hela sovrummet.

Använda återvunnet Arkitekt Dekorationer

Bli kreativ med gamla byggnaden delar, såsom fönsterglas, bordsskivor glas och dörrar lada. Montera din inspirerande fotografi på enskilda glasrutor av dina gamla fönster ram och häng upp detta som en avdelare i ditt sovrum eller på väggarna. Ta ett gammalt glas bord och bilder plats under glaset. Tillsätt sedan inspirerande text med färger för att träets yta på bordet. Prop en gammal ladugårdsdörr mot väggen och lägga till 8x12 tum utskrifter till trä med plexiglas lock och spegel väggfästen. Kombinera gammalt, återanvänt byggelement med fotografier är en utmärkt metod för att lägga karaktär och vintage stil på ditt rum.

Annan artikel

 • hur man sätter linoleum på ett cementgolv
 • information om lampshade ramar
 • hur ljudisolerade fönster behandlingar
 • hur du lägger stift & monteringstillbehör till en bildram
 • hur man målar komposit sidospår
 • hur man kan anpassa persienner
 • väggtyper switchar
 • invändig målning idéer för ett hemmakontor
 • alternativ för att hänga draperier
 • hem vinbar design idéer
 •