om inredning till sovrummet

om inredning till sovrummet

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-05-14

Ett sovrum ska vara en fristad, en plats att fly från stressen i vardagen. Detta rum bör återspegla ägarens personlighet samtidigt som lugn och komfort. Dagens sovrummen har fått större betydelse i hemmet, ofta med ett angränsande badrum, en sittgrupp, en öppen spis eller en balkong med utsikt

Multitasking

inte längre bara en plats för sovande människor ofta använder sig av sovrummen som en plats att krypa ihop med en skål popcorn och se en bra film, arbeta med en bärbar dator, läsa för sina barn, prata i telefon, klä eller sminka. Att utforma den perfekta platsen, starta genom att förteckna alla aktiviteter som kommer att uppstå där. Utse en plats för varje aktivitet. Lägg till en fåfänga för makeup, en schäslong för att läsa eller en bänk vid foten av sängen för att byta kläder. Spara en plats för din hund om hon sover i sovrummet.

Style

Välj den stil som bäst passar din smak. Om du föredrar symmetri och formalitet, placera sängen i mitten av en vägg och flank det med sängbord och lampor. Lägg elegant och enkelt linne och accenter. Om du föredrar en mer avslappnad stil, försöka vinkla sängen i ett hörn. Mixa och matcha dina möbler. Ett minimalistiskt uttryck, par ett avskalat sängstomme med enkla linne och stängd förvaring.

Färg

Färg val spelar en viktig roll i ett sovrum design. Måla väggarna silvrigt blå eller mossig grönt för att ställa en vilsam scen. Prova en skvätt rött till rev upp rummets energi. Personer som arbetar med färg hela dagarna ofta väljer neutrala färger för väggar och sängar för att ge deras ögon en paus.

Överväganden

Oavsett hur bra ett rum ser ut, den måste också vara praktiskt och funktionellt. Alltid ordna möblerna för att hålla trafiken flyter smidigt. Till exempel placera sängen borta från dörren så att den inte kommer att hindra inresa och utresa. Placera TV där den kan ses bekvämt från sängen. Placera en varm matta över platsen fötterna första touch på morgonen.

Do It Yourself

Om du inte har råd med ett nytt sovrum uppsättning av massivt trä, använd din fantasi. Dra ihop omaka bitar-måla dem alla i samma färg. Besök en butik hem förbättring för att hitta objekt som du kan använda för en sänggavel. Better Homes Gardens föreslår att man använder gitter, strejkvakt fäktning, inlägg brevlåda eller en dörr för att bygga en sänggavel.

Annan artikel

 • tegel hem slutare färger
 • hur man målar gamla vita keramiska plattor
 • Vad är en mini tröstare set?
 • om dekorativa betonggolv måleri
 • hur man bestämmer hur många textilplattor behövs
 • kökslådan & arrangörer hylla
 • skåpdörren in ersättare idéer
 • hur man mäter om no-sy gardiner
 • hur man hänga en plug-in taklampa
 • hur du justerar längden på horisontella persienner
 •