gratis inredning idéer för sovrummet

gratis inredning idéer för sovrummet

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-11-25

Ett rum är tänkt att vara en avkopplande område, men om du inte har tagit sig tid att utveckla en inredning system, kan det vara allt annat än. Om det är dags att ge ditt sovrum en makeover, det finns inredningstips och tekniker som kan hjälpa ditt sovrum gå från funktionella till fantastisk.

Färg /Tapeter

Väggfärg är grunden för din design systemet och när man väljer färg färger är det viktigt att tänka på det övergripande temat för rummet. Använd kontrasterande färger, som svart och vitt, att göra ett djärvt uttalande eller använda mer neutrala toner för att skapa en mer subtil tema. Skapa en accent väggen genom att måla en vägg en enastående färg, som rött, eller täcka väggen med tapet i en fet stil.

Sängkläder

Det finns flera saker du kan göra för att göra sängen en brännpunkt, som att sätta den på ett loft, lägga till en ovanlig eller texturerat sänggavel eller draperingar gardiner och kåpor för att skapa en romantisk känsla. Välj sängar som kompletterar din befintliga färgschema och skapa kontrasterande effekter med hjälp av tyger i olika färger eller mönster på lakan, sängkläder och tillbehör.

Persienner och markiser

Fönster behandlingar kan användas för att skapa flera olika effekter i sovrummet. Använd golv till tak draperier för en mer dramatisk effekt eller lätta sheers att skapa en mer luftig känsla. Gardiner kan användas för att komponera fönster eller möbler och de kan vara funktionella eller rent dekorativa om de används tillsammans med persienner eller nyanser.

Möbler Arrangemang

Om ditt sovrum är tillräckligt stor, försöka möblera om för att skapa en bekvämare flöde eller etapp ett särskilt område för sittplatser eller koppla av. Prova sportfiske din säng eller ordna det på ett annat ställe för att öppna upp rummet. Var inte rädd för att välja möbler i olika stilar för att skapa en eklektisk känsla.

Tillbehör

Nästan vad som helst kan användas som tillbehör, inklusive färska blommor, antika koffertar, ljus, lampor eller armaturer, böcker, fotografier, speglar, bord, små kuddar eller mattor område. Välj tillbehör som väcker din personlighet och lägga till den totala känslan av sovrummet.

Belysning

Ljus kan användas för att skapa en specifik stämning i sovrummet. När du väljer belysning, är det viktigt att hålla funktionalitet i åtanke och stil. Om du har en gammal fixturer, fundera på att köpa nya för att skapa en mer modern look. Var uppmärksam på belysning platser för att säkerställa att varje plats i rummet är ordentligt tänd i sin funktion.

Annan artikel

 • hur man målar drywall hörn
 • hur man gör ett lager tapetklister
 • inredning idéer för en stuga badrum med Paint
 • hur man hänga levolor persienner
 • hur du gör ditt hus rullstolar
 • hur man målar betonggolv att uppnå faux marmor
 • hur man gör gardinstänger från trä dymlingar
 • hur man kakel ovanpå en bar
 • Utsmyckning idéer för ett mörkt golv
 • hur man mäter, klippa & Hem veckade gardiner
 •