hur man förkorta en sladd på en hängande ljus

hur man förkorta en sladd på en hängande ljus

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-08-23

Hänge lamporna som traditionellt används vid matsalen över matbordet. Om hängande ljus hängs riktigt bör den vila cirka 3 meter ovanför tabellen. Ett problem uppstår när du väljer att använda din matsal för ett annat ändamål och hängande ljus blir en fara i rummet. Du kan förkorta sladden på din hängande ljus, så att du kan gå under det utan att stöta huvudet

Du behöver:.
Elektrisk testare
. Svart eltejp.
Tång.
Mjuk trasa.
Avbitartång /strippor.
Orange kabelkontakter.


1.
Slå av strömmen till din hängande ljus genom att stänga av strömbrytaren som levererar el till kretsen vid den elektriska panelen.

2.
Ta bort muttern som bifogas skruven kragen loop som håller kapellet i taket. Trädkronorna täcker den elektriska fält och ledningar för hängande lampan. Skruven kragen slinga fäster den första länken i kedjan i taket och har gängor på utsidan där muttern fäster. Ta bort kapellet exponerar ledningarna i taket.
3.
Test för att kontrollera att strömmen har kopplats till din hängande ljus. Använd en två stift Elektrisk testare och röra ett stift till den svarta kabeln inuti kabeln anslutningen och den andra stift att någon metall på den elektriska lådan. Om din makt har kopplats korrekt ljuset på din testare inte tänds.
4.
Bort trådarna inuti den elektriska lådan. Innan du kopplar ur sladdar, använd en bit svart eltejp att märka att lampan kabel ansluten till den svarta kabeln inuti den elektriska lådan. Ta bort kabelkontakter från den svarta och den vita ledningen inne i elboxen, koppla hänget. Skruven kragen Slingan kommer att träs på ett bröstvårta hållas för att den elektriska fält på armaturen ribban. Vrid skruven kragen slingan moturs, ta bort den från gängnippel och släppa hängande från taket. Fixturen kors baren är en platt bit metall som är ansluten till den elektriska lådan och håller gängnippel.
5.
Öppna länken i kedjan som är fäst skruven kragen slinga. Använd tång och svepa på länken i mjuk trasa för att inte skada ytskiktet på kedjan. Ta bort tillräckligt länkar från kedjan för att förkorta hänge till önskad längd. Öppna en länk i kedjan för att ta bort tillgång kedjan och nära som länkar runt skruven kragen slingan.
6.
Dra lampan sladden genom toppen av skruven kragen för att ta bort tillgång sladd i kedjan. Notera vilken sida av lampan sladd du märkt med svart tejp. Ta bort överflödig sladd med avbitartång /strippor och band en 1 /2 tum av isolering bort av varje lampa tråd.
7.
Trä lampan sladden genom bröstvårtan i den elektriska fält och skruva skruven kragen på bröstvårtan. Twist en koppling orange tråd på svart tråd som du märkt med svart eltejp, koppla ihop dem. Twist en extra anslutning orange tråden på den vita ledningen och den återstående lampan tråden. Skjut kapellet upp över bröstvårtan och mot taket och dra åt muttern på skruven kragen slingan.
8.
Slå på strömmen igen till strömkretsen genom att vrida på brytaren på de viktigaste elektriska panelen.

tips och varningar


 • Test för att kontrollera att el är avstängd till det område du arbetar i för att undvika elektriska stötar.
 • Annan artikel

 • tips på att flytta in i ditt första hus
 • färg behandlingar för plågsamma gamla möbler
 • hem visar i Washington State
 • hur man kan räkna kvadratmeter för mattor & färg
 • speglade sänggavel idéer
 • hur man målar ett mellanslag rum
 • hur man installerar infälld belysning trim
 • hur man installerar en bottenplatta till en glasfiber badkar
 • gradering minneskort idéer
 • anvisningar om att göra kransar
 •