hur man kan inreda ett kök i paprika

hur man kan inreda ett kök i paprika

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-10-24

En chilipeppar motiv ger en livfull kök tema. Den djupa röda och gröna värma upp inredning. Friendly peppar former skapar en välkomnande atmosfär. En chilipeppar dekorera ordningen gör en tillfredsställande gör-det-själv-projekt. Mångfalden av tredimensionella målade, tryckta och vävda chili objekt erbjuder möjligheten att skräddarsy köket. Martha Stewart rekommenderar skapa ett chilipeppar krans. Talrika smarta tillbehör efterlikna verkliga Chili Peppers. Med många chili poster peppar tillgång till kök, inte två chilipeppar kök ser likadana ut. Använd grundkonstruktion riktlinjer för att skapa ett chilipeppar kök med tillförsikt

Du behöver:.
Chili plack peppar vägg, inramat skriva ut eller originalkonst
. Chili peppar gardiner.
Chili peppar matta.
Hängande Chili Peppers.
Live chili peppar anläggning.
Klart slipmaskin fylld med hela torkade chilipeppar.
Chilipeppar salt och pepparströare.
Chili peppar handdukar maträtt.
Chili peppar bordstabletter.
Chili peppar pitcher.
Chili peppar glas.
Chili peppar rätter.
Chilipeppar armatur eller lampa (tillval).
Strängar av chili peppar ljus.


1.
Lista de viktigaste chilipeppar artiklar för att lägga till köket. Till exempel planerar tre klasar av hängande chilipeppar för över disk, fem chilipeppar anläggningar för fönsterbrädan, chili gardiner peppar, en chilipeppar målning och en chilipeppar matta. Lägg chilipeppar tillbehör till bordet eller diskbänken, såsom salt och pepparkar och en stor, tydlig kryddkvarn fylld med torkad chili.
2.
Anteckna alla befintliga kök färger att arbeta med. Till exempel, om köket har ljust gula väggar, välja något levande akvariefisk paprika i gult för att plocka upp färg på väggarna. Om köket verkar mörkt på grund av små fönster, mörkt skåp eller ett mörkt golv, lägga till några chilipeppar objekt med ljus bakgrund. Till exempel väljer röd chili på vitt bordstabletter, handdukar skålen och gardiner för att öka ljusstyrkan i rummet.
3.
Använd Chili Peppers som riktpunkter, utsläppande faktiska chilipeppar och chilipeppar tema tillbehör i hela köket. Till exempel hänga matchande handdukar chili peppar maträtt på en handdukshängare nära diskbänken och använda chilipeppar mattor plats på bordet. Visa en chilipeppar kruka och glasögon för iste, läsk eller cocktails på disken. Om du har en glas-front skåp i köket, visa chilipeppar rätter.
4.
Lägg till en chilipeppar lampa eller armatur, om så önskas, att lägga ett rött sken på chili peppar kök.
5.
Häng strängar av chilipeppar lampor ovanför köksfönstren och skåp för semester eller fest.

tips och varningar


 • Det går bra att använda chilipeppar i varje område av köket utan använder en viss återhållsamhet, ha chilipeppar på varje objekt visas överdrivna. Med en vanlig röd duk eller avslöjat bord med chili mattor peppar plats och chilipeppar salt och peppar innehavare gör en starkare förklaring än att de punkter på en chilipeppar duk.
 • Andra möjliga tillbehör är chili knivar peppar ost, chilipeppar serveringsfat, chilipeppar bakning rätter, en chilipeppar kakburken och göra din egen chilipeppar hantverk med chilipeppar schabloner eller ClipArt. (Se Resurser. )
 • Håll levande och torkade chilipeppar utom räckhåll för barn och husdjur. Hantering paprika, däribland torkade sådana, kan orsaka ögonirritation om du gnugga dig i ögonen efter kontakt.
 • Annan artikel

 • goda idéer för gamla möbler
 • vad är en modernt kök?
 • ljusstake presenter
 • hur man gör hemmagjord färg chips
 • hur man använder svarta tavlan måla i sovrum
 • fakta om LED lampor
 • hur man ram en tröja i en skugga låda
 • vedspis eldstad eldstad kakel idéer
 • hur man gör fjäril & bugg vägg dekor
 • hur du lägger till struktur till väggfärg
 •