kreativa saker att göra med champagneglas

kreativa saker att göra med champagneglas

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-10-22

Champagneglas har fler användningsområden än bara hålla ett glas av champagne. Deras enkla elegans och unika form gör dem perfekta för dramatiska uppvisningar av livsmedel, blommor eller inställningar plats. Huruvida champagne glas är vanligt glas, fina kristall, etsad eller brytas, de kan användas för att ge ett matbord eller buffé visuella pizazz.

Efterrätter

Använd antingen skål formad glas champagne coupe eller vidhalsad flöjt champagne glasögon för att tjäna eleganta desserter. Åtfölja desserter med långa skaft för frusna teskedar.

Gör söt gelatin i en lägenhet kastrull. Skär gelatin i små tärningar efter det härdar. Lägg kuberna i champagneglas. Toppa med vispad grädde och färgade strössel.

Gör några olika färger av gelatin för en regnbågseffekt. Lägg små bitar av färggranna frukter på toppen av vispad grädde, såsom skivor av äpplen med huden, kiwi, blåbär eller jordgubbar, för att göra regnbågens dessert mer färgglad.

Scoop lager av gröt eller mousse i champagneglas. Toppa det med vispad grädde och rakat choklad, choklad, chips eller choklad strössel.

Skapa en napolitansk se ut med jordgubb, vanilj och puddingar choklad. Toppa det med napolitanska wafer cookies. Sätt jordgubbe bitar i glaset innan du lägger till pudding, eller strö ett lager av choklad chips i botten på en överraskning behandla i slutet av desserten.

Tabell visar

Istället för att sätta en vacker kaka eller paj platt på bordet, vänd glasögon coupe champagne arrangerade i en cirkel för att fungera som en elegant bas för en tårta tallrik eller paj. Ställ arrangemang på ett matbord eller buffé för att göra det stå över andra livsmedel som serveras.

Sätt ett champagneglas vid varje bord inställning i mitten av tallrik eller i spetsen för varje kuvert, och fylla den med choklad, gelé bönor eller droppar tandköttet för färg.

För en säsongsbetonad tema, fyll varje champagne glas med folie inslagna choklad ägg till påsk, folier inslagna jul figurer eller godis majs. Lägg band och verkliga eller silke säsongens blommor runt stjälken basen. Gör placeringskort att hålla i det övre eller plats framför den fyllda champagneglas.

Blommor Arrangemang

Skapa ett blomsterarrangemang genom att stapla glas coupe champagne i en pyramid. Fyll var och en med vatten, tillsätt sedan snittblommor till varje glas. Arrangera blommor och grönska så att de kaskad över sidorna på varje glas. />
För la färg sätta karamellfärg i vattnet för att matcha blommor och grönska. Göra små blomsterarrangemang i antingen coupe eller veckat glas champagne med riktiga, siden eller torkade blommor. Sätt en vid varje kuvert i mitten av tallrik. Om Kina har ett blommönster, försök att matcha färger och blommor porslin.

Annan artikel

 • hur man gör en Sunburst Valance
 • whiteboard designidéer
 • draperi idéer för hörn fönster
 • hur man skär listen platt
 • fönsterbrädan behandling
 • hur man identifierar STENPLATTA
 • hur man kan inreda ett extra sovrum med färg och tillbehör
 • hur du designa din egen barn pojkens sovrum
 • hur man gör en färg behandling tvätta färg
 • hur man kan inreda ett avlångt vardagsrum med mörkt tonade möbler
 •