enkel badrum inredning

enkel badrum inredning

Upplagd av:admin uppdateras: 2016-04-08

En badrum är en plats i ditt hem där du ska känna sig helt bekväm. Det är också den enda plats i hemmet där ditt hus gäster kommer sannolikt att vara ensam, så det är viktigt att ditt badrum säga något positivt om dig och som visar vem du är. Om ditt badrum är känslan lite murrigt, är det dags att införa vissa inredningsidéer som kommer att förvandla det

Du behöver:.
Nails
Skruvmejslar.
Wrench.
Badrum hårdvara.
Badrumstillbehör.
Ljus.
Sanitetsporslin.


1.
Välj ditt färgschema. Färgscheman som ofta används i badrummen blått och grönt, men du kan blanda upp det att välja valfri färg. När du väljer en färg, vara säker på att det passar din personlighet och önskad stämning du vill skapa i ditt utrymme. Till exempel, skulle rosa helt säkert att användas i en flickas badrum, men orange kan användas om du vill att dina utrymme att känna roliga och livliga. För att hålla med avslappnad känsla, håll dig till blues, lila och grönt, som ger en lugnande effekt. Använd din önskade färger när de köper allt från badrumsmattor att tandborstar så att allt i ditt badrum håller med en gemensam dekorativa stil.
2.
Välj ett tema och hålla fast vid det när du inreder. Om du har valt en avkopplande färgschema för ditt badrum, ett exempel tema som skulle införliva dessa färger skulle bli väl en strand tema. Att dekorera, kan du lägga till dekorativa skal omkring ditt badrum, använda blå och grön bad tillbehör och även placera en sjöjungfru statyett på fönsterbrädet. En rosa badrum konstruerade för en liten flicka skulle kunna gynnas av vackra blommor för att hålla utrymmet känsla girly. Om du dekorerar ett hans-och-hennes stil badrum, hålla sig till en neutral tema med neutrala färger som alla förmodligen kommer att njuta av en ren och elegant utseende.
3.
Kasta ut gamla kranar och badrum hårdvara, och ersätta dem med en nyare och mer sofistikerad look. Du kan byta ut slätten, silver kran du troligen har där nu med en gyllene, delikat böjd kran eller andra motiv som finns på en järnaffär och passar ditt badrum stil. Du kan även klä upp innehavaren toalettpapper med en trevligare version köpt från någon järnaffär.
4.
Styla vanligt speglar som är fastsatta i väggen genom att omge dem med elegant trimning. Små plattor limmas mot väggen kan rama in en spegel vackert. Även enkla trä (se till att det har varit behandlad för att vara vattentäta) runt en spegel som en genomsnittlig tavelram kan ge en spegel ett helt nytt utseende och känsla.
5.
Ändra badrummet belysning. Några strategiskt placerade ljus kan göra underverk för att förändra stämningen i ett badrum, men inte bortse från en storbildsprojektor. Badrum ofta är utrustade med hårda ljus och enkel belysning. Ändra lökar till en mjukare glöd sort, och investera i vackra armaturer att svepa in dem från din lokala järnhandel för ett ögonblick badrum pick-me-up.

Annan artikel

 • Vad är några ridå idéer för källare Windows?
 • diy draperi fäste instruktioner
 • hur man målar fixturer mässing badrum
 • hur man gör binda upp gardiner
 • bistro mittpunkten idéer
 • Så lägger bambu mattor på dörren av ett köksskåp
 • ballerina sovrum idéer för flickor
 • hur man gör hemmagjord färg chips
 • hur antika gamla skåp
 • hur man hittar nemo väggdekaler
 •