Badrumsredovisningstips

Badrumsredovisningstips  Badrummet är, tillsammans med köket, det mest funktionella rummet i vilket hus som helst, men funktionellt behöver inte innebära oskärpa. Ombyggnad av ett badrum kräver inte nödvändigtvis fullskalig renovering som innebär att man sliter upp väggar och drar ut armaturer. I vissa fall kan du till och med kunna ombygga ditt badrum för att skapa ett slående nytt utseende utan att ändra en enda sak som för närvarande är monterad på golv, vägg eller tak.

Smala badrum med fönster

Ett smalt badrum som slutar med ett fönster i ena änden kan tendera att likna en tunnel om inte dekorerade för att dra uppmärksamhet bort. 'The Decorating Book' rekommenderar distraktion som ett sätt att bekämpa tunneleffekten. Täck dina väggar i tapeter utskrifter eller levande färgfärger. Använd stora plattor på golvet med en matchande linje med vägggränsen. En spegel placerad på en vägg kommer att skapa en illusion av bredd för att eliminera tunnelens känsla.

Belysning ett mörkt badrum

Belysning i badrummet påverkas direkt av d u0026 # xE9; cor och design-systemet. Ett mörkt badrum kan upplevas genom att måla taket vitt och dra nytta av det ljus som reflekterar av ytan. Speglar kan också användas som reflektorer för att förbättra ljusutrymmet. Om du befinner dig ständigt bumpande lampor när du torkar efter en dusch, byt ut nuvarande armaturer med nedsänkt belysning.

Välja dekorativa finesser klokt

Pedestalsvällar och dekorativa glasdunkar kan ge en verklig känsla av stil på ett badrum, men Tänk noggrant på vilken typ av användning ditt badrum kommer att få innan du gör det här alternativet för ombyggnad. Ett gästbastu som får lite trafik kan hantera handfat som är mindre hållbara mycket bättre än badrummet som används av familjen hela dagen. Tänk på hållbarhet före estetik när du ombygger ditt huvudsakliga badrum och lämnar de mindre hållbara föremålen till det sällan använda badrummet.

Barnsäkerhet

Remodeling av badrummet för ett barn innebär att du uppmärksammar säkerhetsfunktionerna. Se till att duschglaset är tillverkat av säkerhetsglas som inte lätt bryts från spel. Placera skåpet så att det inte kan nås av barnet och är inte inrett så att det ger ett frestande mål för nyfikna barn. du installerar inte ett bassäng som är tillräckligt låg för att rymma barnens höjd, så se till att du ger ett steg eller en låda som gör det möjligt för dem att nå bassängen.

Förvaring

Badrumslagring bör alltid vara en viktig övervägning när ombyggnad sker. Renoveringsprocessen är den perfekta tiden att lägga till en fackdörrklädsel för att dra nytta av ett begränsat utrymme. Variera placeringen av nya skåp i höjd så att varje medlem lätt kan nå dem, föreslår 'Badrumsdesign och planering 1-2-3.'

Annan artikel

 • Så här byter du dusch
 • De billigaste sätten att bygga ett trähus
 • Hur man borrar en hål genom en asfalt uppfart yta
 • Typer av Windows för ett träramhus
 • Hur man tar bort linoleumplåt
 • Hur man förbereder Trim Moulding
 • Hur man installerar en laminatgolvtrappa
 • Hur man lägger laminatgolv
 • Hur man rengör grout Haze From Glazed Tile
 • De bästa lamporna sätter i ett upphängt tak
 •