De bästa lamporna sätter i ett upphängt tak

De bästa lamporna sätter i ett upphängt tak  Nedfällda eller nedlagda tak kan vara till hjälp när du försöker minska energikostnaderna eller konvertera källaren till ett färdigt utrymme. I vissa äldre hem, särskilt de i viktoriansk tid, kan taket vara 10 fot eller mer, vilket kan vara mycket dyrt att värma. Genom att installera ett tappat eller nedsänkt tak kan du göra taket lägre och mer kostnadseffektivt att värma. När du konverterar en källare, istället för att installera nya gipsloft, kan du installera avstängda tak, som går snabbt upp. När du installerar hissar, bör du överväga vilken typ av belysning du ska installera. Att känna den bästa typen av belysning för att sätta i ett upphängt tak gör att installationen går smidigt och hjälper till att ge ljuset till rummet.

Lysrörsbelysning

Lysrörsbelysningar med hel paneler fungerar bra med hängande tak , speciellt de som är avsedda att släppa in. Men du måste ta hänsyn till vissa byggkoder angående dessa armaturer. Kontrollera till exempel att lampans ledningar är inneslutna i en flexibel ledning av metall. Fixturen behöver själv ha en boxkontakt / ledning som är installerad i 90 grader vinkel till en uttagskontakt. De svarta, gröna och vita kablarna från fixturen måste sättas in i metallröret och anslutas sedan till kanallådan. Skruva in ledningen med en skruv och anslut sedan ljusets ledningar till ledningskablarna.

Inbyggd belysning

Inbyggd belysning är ett bra val för upphängda tak, eftersom den kan vara lågprofil men ändå ge det ljus som du behöver, men omhändertagande måste tas vid val av lampor du installerar i nedsänkt belysning. Glödlampor är inte ett bra val på grund av den värme som de producerar. Det finns alternativ som LED eller halogen, vilket ger samma mängd Ljus som glödlampor, men vid bråkdel av watt. När du installerar infälld belysning, installera den med stödstänger som kan hjälpa till med att bära vikten på fixturen.

Monterat ljus

Monterade lampor är bra med upphängda tak. Du måste dock försäkra dig om att du installerar dem korrekt. Monterade lampor stöds inte av taklocket utan av det befintliga taket nedan. När du har hängt det monterade ljuset korrekt kan du antingen få lampan att hänga under taket eller spola med h ytan.

Annan artikel

  • Hur man borrar en hål genom en asfalt uppfart yta
  • Hur man förbereder Trim Moulding
  • Hur man lägger laminatgolv
  • De billigaste sätten att bygga ett trähus
  • Så här byter du dusch
  • Hur man installerar en laminatgolvtrappa
  •