De billigaste sätten att bygga ett trähus

De billigaste sätten att bygga ett trähus  Vedråvaror hjälper dig att hålla trädgårdsskötsel och landskapsarkitektur säkra och separata från det behövs i ditt garage. Större byar kan också användas som plantskolor eller växthus, med rätt tillägg. Problemet är att bygga skjulet själv. Inte bara behöver du rätt mark, men du måste också redogöra för kostnaderna för allt material och arbete. Trähus kan vara kostnadseffektiva, men du måste planera noggrant innan du börjar bygga.

Billiga material

Lyckligtvis är trä ett av de billigaste byggmaterialen som är tillgängliga, vilket gör ditt val enkelt. Prova att välja en typ av trä som fungerar bäst i ditt klimat. Cedar, till exempel, kan vara dyrare än tall men står lättare mot skadedjur. Behandlat trä är prickigare, men kommer att motstå korrosion och dåligt väder det bästa. Balansera kostnaden för veden med långsiktig effektivitet.

Kits

Leta efter en byggbyggsats. Många kit använder sig av annat material än trä, som vinyl eller stål, men det finns också andra typer. Om inget annat, köp en verktygssats som innehåller alla de viktigaste verktygen och förnödenheterna kommer du att behöva bitera skuren själv. Du kanske vill överväga att köpa ett rampaket och bygga egna träpaneler för att fästa i ramen.

Fokusera på stiftelsen

Stiftelsen är en mycket viktig del av ditt skjul, och du har två val: trä eller betong. Betong är dyrare och tar mer tid att hälla, men kommer med olika fördelar. En konkret grund kommer att bidra till att skydda skuren från invasion av skadedjur, problem med fukt och dåligt väder, vilket innebär att dina långsiktiga underhållskostnader blir lägre. Framförallt är en enkel träfundament billigare.

Förbered dig på dörrar och fönster

Dörrar och fönster är några av de dyraste delarna av skjulet. Om du kan, hoppa över byggnadsfönster helt (det här är inte troligt om du planerar att använda skuren för växande växter. När det gäller dörren, leta efter en gammal dörr kan du återvinna eller överväga att skapa din egen dörr för att passa in ramen. Det kommer inte att hålla skadedjur på samma sätt som en riktig dörr skulle, men det är kostnadseffektivt.

Annan artikel

  • Hur man borrar en hål genom en asfalt uppfart yta
  •