Hur man förbereder Trim Moulding

Hur man förbereder Trim Moulding 

1.

Mät en vägg, vid golvet, från hörn till hörn, med hjälp av ett måttband. Använd en penna för att markera ett stycke trimformning med måtten, en i varje ände, med minst några inches bortom varje märke.

2.

Ställ formningen på en miter såg, hur det kommer att installeras. Lägg ett av märkena under bladet och vrid bladet så att det är 45 grader, peka inåt (mot den långa sidan av brädet). Skär trimmen.

3.

< p> Upprepa processen för märket i andra änden av trimmen.

4.

Upprepa processen för trimmen på väggen som ligger intill den första väggen, så du har två stycken av trim för två vinkelräta väggar, alla mitered i ändarna.

5.

Sätt de två styckena på trimmen på plats, med två möss i hörnet. Håll tätningssömmen tätt och tryck på tavlorna mot varandra. Säkra dem med en finspikare, placera naglar runt varje fot längs trimmen. Upprepa för varje sida av golvet tills det är helt trimmat.

Trim gjutning är det långa, tunna träet som löper längs kanterna av väggar, runt fönster och över kanterna av tak och golv. Många processer är inblandade i installation av olika typer av gjutning, och många typer av skärningar kan vara nödvändiga. Den mest typiska snittet du behöver är en snittskärning, som är en vinkel (vanligtvis 45 grader) som gör det möjligt för två brädor att mötas i ett hörn och göra 90 graders vinkel som behövs för att gå runt den.

Annan artikel

  • Hur man borrar en hål genom en asfalt uppfart yta
  • De billigaste sätten att bygga ett trähus
  • Hur man lägger laminatgolv
  •