Hur man installerar en laminatgolvtrappa

Hur man installerar en laminatgolvtrappa 

1.

Mäta trappans dimensioner med hjälp av måttband. Du måste veta längden på varje steg och bredden på varje steg. Dessutom måste du veta längden och bredden på laminatbitarna du installerar vertikalt mellan steg. För att se till att du skär varje steg till rätt storlek, mäta varje steg individuellt istället för att anta att mätningarna är desamma för varje steg

2.

Använd en cirkelsåg för att skära varje laminatgolvplank till storlek enligt dina mått.

3.

Installera skumplastning från toppen av trappan till botten. Skumplastningen skyddar dina trälaminatsteg, eftersom det ger en mjuk polstring mellan laminatet och trästegen. Det hjälper också att isolera för ljud och hjälper till att förhindra sprickande steg. /p>

4.

Läsa varje laminatgolvplank du klipper på lämpligt steg. Säkra det på plats med färdiga naglar som hamrats genom laminatplanken och in i trägolven. Följ samma procedur när du applicerar dina vertikala laminatdelar.

5.

Använd ditt måttband för att bestämma längden på varje steg från en vägg t o den andra Skär trappnosformning med din cirkelsåg enligt dessa mått. Trappnosformningen hjälper till att täcka sömmen som skapas i hörnet av varje steg där det horisontella stycket möter det vertikala stycket.

Placera trappnätsformen i läge och säkra den på plats med färdiga naglar.

När du installerar laminatgolv i ett rum, så finns det ingen anledning att stanna vid trappan. Klipp ut dina laminatgolvbitar så att de passar din trappa och fortsätt titta ner din trappa. Använd rätt typ av gjutning för att se ut på din laminatrappor verkar sömlösa och professionella, allt för en bråkdel av kostnaden för trägolv. Laminatstegen är lätt att hålla ren eftersom ett enkelt svepande jobb med ett kvast är allt underhåll som krävs för att hålla trappan i toppform.

Annan artikel

  • Hur man förbereder Trim Moulding
  • De billigaste sätten att bygga ett trähus
  • Hur man borrar en hål genom en asfalt uppfart yta
  • Hur man lägger laminatgolv
  •