Typer av Windows för ett träramhus

Typer av Windows för ett träramhus  Vid byggnad eller ombyggnad av ett trähus, finns ett stort antal fönsteralternativ tillgängliga. Om remodeling, kom ihåg att de bästa fönstren för ett hus alltid är sina ursprungliga fönster, vilket kan ta väldigt lång tid. Om du vill antingen ersätta Windows i ett gammalt hus eller välja Windows för en ny, är det en bra idé att bekanta dig med vad som är tillgängligt.

Dubbelhängda Windows

Dubbelhängda fönster är den mest hållbara och väderbeständiga typen av fönster. Ett dubbelhängt fönster har två skärmar eller delar, en övre och ett lägre. För att öppna fönstret glider den nedre raden uppåt och den övre snedstrecket glider neråt. Dessa är de mest Vanliga Windows-fönster.

Casement Windows

Dessa skiljer sig avsevärt från dubbelshängda fönster. De är fönsterfönster som hängs på ett par gångjärn och öppnar sig i sidled på samma sätt som en dörr. av deras fördelar är bristen på luftläckage, eftersom fönstren pressar upp mot ramen för att stänga. De erbjuder också utmärkt ventilation. De har vissa nackdelar. För en kan skärmar endast placeras inuti fönsterhissar, och de kan vanligtvis bara öppna genom användning av vevar.

Markera Windows

Markeringsfönster är sim ilar i befruktning till fönstret fönster, men i stället för att vara gångjärn vid sidan, är de gångjärn på toppen. Liksom fönsterluckor, erbjuder de bra ventilation, kan öppnas under regn eftersom fönstren öppnar uppåt och även har mindre problem med läckage. Även fönsterluckor, kan fönsterluckor bara skäras från insidan.

Hopper-Style Windows

Hoppar-stil fönster är inverterade ekvivalenter av markiseringsfönster; De är gångjärnslängda i botten och kan öppna vissare inåt eller utåt. De brukar ses installerade över dörrar eller andra fönster, där det finns ytterligare skydd mot regn.

Fasta fönster

Fasta fönster öppnas inte. De är avsedda för platser där ljus och ventilation inte krävs. De är helt lufttäta och kommer ofta med attraktiva dekorationer på glaset.

Trä, glasfiber och vinyl Windows

Windows finns i olika material. De vanligaste är trä, glasfiber och vinyl. Trä och glasfiber är överlägset den mest väderbeständiga typen av fönster. Vinylfönster fungerar bra, men är lite mer benägna att läcka än trä eller glasfiberfönster.

Annan artikel

  • Hur man installerar en laminatgolvtrappa
  • De billigaste sätten att bygga ett trähus
  • Hur man lägger laminatgolv
  • Hur man förbereder Trim Moulding
  • Hur man borrar en hål genom en asfalt uppfart yta
  • De bästa lamporna sätter i ett upphängt tak
  • Så här byter du dusch
  •