Hur man bygger ett litet hus ur träpallar

Hur man bygger ett litet hus ur träpallar 

1.

Hitta först de fyra hörnen av din avsedda struktur och gräva ett hål i varje hörn. Placera en 12 '4x4 behandlad stolpe i varje hål, sätt den på plats med betongblandning. För att underlätta byggnaden måste du ha 8' av ditt inlägg ovanför marken och en 12 'stolpe ger 4' av stolpen förankrad i grunden för stöd. Se till att dina inlägg är raka och använd tillfälliga hållare för att hålla dem raka tills betongen sätter.

2.

Här kommer vi att avvika från online-planerna för att göra vårt säker och stark struktur. Gräva en 8 ' bred gräv, 4 ' djupt, förbinder alla inlägg. Detta förutsätter att marken är nivå. Om det inte är det måste du antingen gräva ut de höga fläckarna innan du bygger din struktur, eller använd mer utarbetade byggtekniker.
När du har grävt dina gräv (känd som en fot), lägg standard 8 'x8' x16 ' betongblock slutar att sluta i foten så att de är halva i marken och halva ut och bilda en jämn yta runt fotavtrycket på din byggnad.

3.

Eventuellt men rekommenderas, du kan gräva foten några inches djupare och hälla betong i botten för att ställa in blocken på. Detta lägger inte så mycket till kostnaden, men kommer att göra en mycket långvarig struktur.

4.

Sätt en 2x4 ovanpå blocken, hela vägen Det är bäst att använda ett enkelspår för varje vägg, men om du måste skära två ihop för att få den längd du behöver, kommer den fortfarande att fungera. Skär dessa 2x4s för att passa tätt mellan stolpen och spika dem till inläggen när du har dem på plats och jämnats.

Nu mäta 92 5/8 'från toppen av de 2x4s du bara placerat till toppen av de fyra inläggen och klippa vilket gör att du kan använda standard 92 5/8 'dimensionella dubbar som är de billigaste. När du har gjort det, spik två lager av 2x4 på toppen av stolparna hela vägen, överlappande lederna. Det skulle du ha varit tvungen att göra med den tvivelaktiga konstruktionen, så det här är inte ett extra steg. Eftersom det här är en standardbyggnadsteknik finns beskrivningar tillgängliga i någon byggmanual, online eller offline, så jag vann inte i detalj.

6.

Nu för att hitta studsarna. Markera platserna på de övre och nedre plattorna (de 2x4s du just har placerat) av de grova öppningarna för alla dörrar och fönster du vill ha i din design. Återigen, standard byggtekniker. Placera en 2x4-stift på var och en av dessa platser, spikar upp och ner.

7.

Träta ut pallarna så att de går ut mot hörnen från varje grov dörr och fönsteröppning. lamellerna är horisontella och den långa (4 ') dimensionen löper vertikalt. Rikta upp den första paletten och spika den till dörr / fönsterhuvudet och placera sedan en andra palett ovanpå den första och spika den på plats. Lägg till en 2x4 stud, spikar den på den ostödda sidan av de pallar du just har placerat, och på topp- och bottenplattorna. Fortsätt med dina nästa två pallar.
För en vägg som inte har några dörrar eller fönster, börja med ett inlägg och arbeta dig till det andra inlägget, bygga på samma sätt som tidigare.
Tanken är att varje uppsättning vertikalt staplade pallar stöds på varje sida av en 2x4-stift för att lägga till det nödvändiga stödet. Det här är inte dyrt ; Studs kan i allmänhet ha även i de dyra försörjningsbutikerna för mindre än $2,50, inklusive moms. Detta innebär att dubbarna för en 16 'vägg ​​o nly kostar $12,50; eller $50 totalt för ett 16 'x 16' hus skal.

8.

Om det finns några delar som är för smala för att passa en fullpall ska du bara klippa lameller från pallar till spik över dessa sektioner. Därefter mantlar väggarna men du önskar. Tungt tjärpapper (byggfilt) kommer faktiskt fungera bra. Så kommer wellpapp, om det är målade så att det motstår vatten. Ännu bättre skulle vara att använda en av dessa metoder och sedan lägga till ett ytterhölje av skakningar gjorda av sladdarna på fler pallar.

9. Nu när väggarna är byggda är dimensionellt samma som mer vanliga byggnadsmetoder, så det tak som du skulle använda på ett standardhus kommer att fungera lika bra på det här.

Det skulle vara tillrådligt att Lägg till ett lager av tung plastplåt på marken under huset, oavsett om du kommer att använda ett smutsgolv eller ett mer konventionellt golv.

Tips och varningar

< li> Om du inte redan är en erfaren byggare skulle det vara tillrådligt att få en bok om grundläggande inramningstekniker innan du försöker, eftersom det finns många aspekter av husbyggnad som inte kan omfattas av en artikel av denna längd.
 • Försök inte själv göra det här. Använd hjälp av minst en, och helst två eller flera hjälpare.
 • Använd all relevant säkerhetsutrustning som tunga arbetshandskar, arbetsskor, hårda hattar etc. Byggnadsarbetet har många inneboende faror.
 • Försök inte när du är trött, sjuk eller påverkad av något ämne. Du behöver alla dina wits om dig när du utför den här typen av arbete.
 • Vem har inte tittat på de träpallar som ofta brinner eller lämnas på vägens sida bara för att bli av med dem och undrade om ett fritt hus skulle kunna byggas från dem?
  Det finns till och med en individ online som driver en design som syftar till att göra just detta med ett litet 16 'x16' hus vars väggar är helt byggda av pallar och bara en 4x4 stolpe i varje hörn för stöd. Men medan den person som marknadsför den designen gör anspråk på pallarna blir en stödkonstruktion som i grunden spikas ihop, det är endast en teoretisk design, där ingen hittills faktiskt byggs och ingen strukturell analys för att stödja dessa påståenden.

  Om du inte vill vara ett testfall för att bevisa (eller motbevisa) tvivelaktiga påståenden från en icke-professionell, finns det fortfarande ett sätt att utnyttja de fria pallen att bygga ett billigt hem med hjälp av halvpost och strålkonstruktion. Varför bara semi- och inte full post och stråle? Eftersom du lägger in tillräckligt många inlägg för att ordentligt stödja strukturen, resulterar det i ett skal som kostar mer att bygga än traditionell ramramkonstruktion. Så vad vi vill göra är att skapa en struktur som använder styrkan för en enda pall för en del av dess strukturella integritet, samtidigt som den svaghet som kommer från att försöka fästa pallar ihop elimineras.

  Detta kommer att bli en minimal kostnad struktur i temat av planerna av tvivelaktig integritet som för närvarande drivs; Därför kommer det också att använda ett smutsgolv och minimal grund.

  Annan artikel

 • Wood Trim Decorating Ideas
 • Awning Instruktioner
 • DIY Cement Driveway
 • Hur man förbereder en ny vägg för målning
 • Hur man installerar yttre träskärning
 • Hur man monterar träposter till konkreta steg
 • Så här installerar du en torktumlare
 • Hemlagad Shake Siding
 • Hur man lägger linoleum på betong
 • För u0026 nackdelar med betong countertops
 • Hur man konverterar ett köksskåp till en buffé
 • Hur man bygger en under skåden Spice Rack
 • Tjäna papper Vs. Tyvek
 • Instruktioner för att lägga vinylgolv
 • Hur man väljer ett träarbete
 • Hur man handar nitar
 • Nackdelarna med att lägga Filtpapper över ett helt tak
 • Hur man bygger en stativ för en 50-tums plattskärms-TV
 • Kan du limpaneler till cementmurar?
 • Så här installerar du hörnblock för Baseboard Trim
 •