Hur man remodelar ett kök på en $ 550 budget eller mindre

Hur man remodelar ett kök på en $ 550 budget eller mindre 

1.

Avlägsna väggar

Ett gammalt kök behöver först armbågsfett. Ta bort allt du kan, bord, stolar och täcka apparater med gamla lakan. Håll dig grön, använd tvål blandad med ättika för att skära igenom jämnt fett.

Med en stor skrubbsvamp våtar ytan med tvålvattnet, gör en vägg i taget. Efter att ha blivit sugd, gå tillbaka över våtvägg med skrubbningssidan av svampen. Slutligen skölj väggen 2-3 gånger med rent vatten. Försök inte att väggarna ska bli rena, rena är vad du behöver. Året av matlagning lämnar ett tunt lager av fett på allt-gör det här jobbet korrekt och insatsen i prep sparar dig senare, du vill inte ha din färg peeling off.

2.

Prime Surfaces

Vet du om finishen är lack, lack, olja eller latex? Du kan alltid ta bort finishen på trästrimmen och skåp men först måste du bestämma om det är lack, lack eller shellac? Varje mål kräver en annan remover och de flesta är mycket skadliga och farliga att andas. Eller de är för dyra.

Eller om du kan täcka upp det. Äntligen än att ta av lacken från träfönster och skåp, applicera en päls eller två mycket bra primer. Två sticker ut: KILZ och BIN-de stoppar också fläckar från att blöda genom din färg. Medan det inte är billigt, kommer en gallon inte att slösa, det kommer att täcka vattenfläckar på tak och andra blöda fläckar, varje husägare borde ha en gallon i källaren.

Prime Rather Than Strip
Måla allt, trimma, dörrar och väggar med primern. Du vill inte gå tillbaka över någonting. Det klarar också bra på alla ytor och du behöver inte oroa dig för om du målar över olja eller latex. Håll fönstren öppna när du använder primern, det kan ge dig huvudvärk - om du är känslig. Jag använder ett fönsterfläkt för att blåsa ut luften och slå på kaminens övre kåpa.

Köksväggarna var ursprungligen vita, trim och skåp mörk furu med en skalaklack. En lager av primer var tillräckligt för väggarna men träet trim behövde tre rockar. Primeren torkar väldigt snabbt och är mycket tunn, ju mer lager du använder, desto färre färglacker behöver du. När du ser priset på färg ser du varför färre rockar är bättre, även färre rockar håll träet skarpare och alla arkitektoniska detaljer skarpare.

3.

Välj din färgkvalitet: $$$, $$eller $?

Du kommer hitta färg som erbjuds i tre pristyper:
- Det är okej att fräscha upp samma färg, men även blekgult över vitt kommer att kräva flera lager att se jämnt ut. Om du går med billigt kommer du ångra det. Det skulle ha varit billigare om du hade köpt antingen måttlig eller dyr färg.
-Mediumfärgad färg är bra, om du inte ändrar färger för mycket behöver du fortfarande flera kappor om du går ljus över mörk.
-Den dyrafärgen är ofta det bästa alternativet. Det kommer ofta att täcka i en kappa. Detta kommer att spara dig i mängden färg du behöver och mängden arbetsmålning , efter förberedelse och priming, kanske du inte har önskan eller energi att applicera flera färglacker!

Gloss It Over!
För ett kök rekommenderar jag en blank finish eller till och med semi- -glansfärg. Välj aldrig platta eller äggskaliga målarfärger. Jag älskar att laga mat och jag har lyckats splittra många ämnen på mina väggar: espressokatastrofer, råttaxplosioner, tomatsåstorpeder ... och himlen förbjuder den lösa bländarens topp! gör det möjligt att torka bort många mängder synder, snabbt och enkelt.

Börja med Trim och Baseboards
Använd en liten borste och måla kronformning, trim och baseboards. Sedan målar vi vit över vit och väggarna var vita, du kommer att kunna undvika att maskera väggarna. Använd en målares maskeringsverktyg för att undvika att få färg på golvet. Håll en våt trasa behändig när du målar för att torka bort några sträckta fläckar och droppar medan du fortfarande är våt. Jag dör inte om att maskera fönsterglaset när du målar trim. Kommer tillbaka senare med en rak kant rakhyvel är mycket lättare och lämnar en skarp ren kant.

Klipp i väggar först
Använd en liten borste eller kantskärning först i väggarna. Genomskärning innebär att du målar kanterna Måla en bra 4 tum längs taket, runt fönster och längs baseboards. Det är då ett snabbt jobb att använda en rulle och måla väggarna, något överlappande de målade kanterna.

Avsluta upp
Tvätta dina penslar och rullar noggrant. Ta bort så mycket färg i vatten som du kan och använd sedan tvålvatten. Det är inte ojämnt att måla ner stormen, det är olagligt i många områden. Återvinna stora matburkar och låt vattnet Fördunka på ett säkert ställe, oåtkomligt från barn eller husdjur. Ta sedan burken med torkad färgrester till återvinningscentret.

Tillbringa Tiden att titta över ditt arbete, upprepa provet nästa dag. Rätta eventuella fel, missade fläckar, touch-ups. Gör det nu och fel kommer inte att göra dig galen

4.

Byt ut skåp med glasdörrar:

Jag beskrev detta i min eHow-artikel: Hur att uppdatera köksskåp till glasdörrar och spara pengar, se länk nedan. Nedre raden, det här sparar ofta upp till 80\% kostnaden för nya kompletta.

5.

Byt ut sink och bänkskivor:

Riv av den gamla bänkskivan och formica backsplash. Din lokala Habitat Store eller Rehab Store har ofta mycket bra använda bänkskivor och handfat! Den blå formiken gick bra med den blå inredningen i skåpet, en diskmaskin till salu och den var lätt att installera. Använd en pärlstav för den nya backplattan och installera nya GSFC-utlopp.

Gör en pantry:

Om det finns en närliggande garderob, kan du leva utan att vända dig till ett skafferi! Det här köket hade en garderob i matsalen, vilket skapade en ny praktisk serveringsväg, förutom lagring .

7.

Skapa en fönsterhylla:

Nailed två stöder på ea ch-sidan av fönstret och ställ en hylla upptill. Hyllan kan enkelt avlägsnas för att rengöra fönstret. Montera även ett vinstativ, så dyra vinglas kan droppa säkert över sinken!

8.

Jämför Original Kök:

Här är hon i alla sina 1956 ära!

Beundra det nya köket på $550:

Ser mycket dyrare ut, hemligheten är att ta dig tid och göra det är rätt.

Tips och varningar

 • Gå till Goodwill och köp gamla sängkläder - de gör bra dropptorkar och billiga också! Du kan återanvända dem om och om igen.
 • Håll grön, använd tvål blandad med ättika för att skära igenom jämnt fett.
 • Besök din lokala och närliggande Habitatbutiker varje vecka, lära känna anställda, låt dem veta vilka saker du behöver, min ringde mig om flera saker som de fick.
 • Var försiktig med vem du anställer för att hjälpa och handyman kan vara bra när du tar dina pengar, kopplar vattnet om!
 • Google varje objekt du köper och varje steg, ofta kan du spara mycket pengar, men ibland är billigt lika billigt!
 • En fullständig renovering av köket kan vara överväldigande. Det här är från 'make do or do without' skolan av renovering. Steg 8 och 9 visar före och efter bilder av ett 1956-kök.

  Totalkostnaderna kom till mindre än 550 USD, inklusive diskmaskinen. Beställ nya oavslutade dörrar online och ha en lokal butik installera glaset, det totala arbetet är mindre än 200 kronor. Bänkskivan och handfatet köptes på en Habitat for Humanity Store för under $75! Den nya diskmaskinen var till försäljning på en lokal maskinvaruhandel för 199 USD.

  Det största jobbet var målning. Det var också det billigaste men tog mest tid och ansträngning. Det är enkelt att avvisa det här jobbet och ta genvägar men det är väl värt ansträngningen att göra det rätt. Ett foto av en berömd fransk kocks kök var inspirationen att måla inuti skåp blå och väggarna en smör gul med vit trim.

  Annan artikel

 • Hur splittras skakningar
 • Hur lång borde betongtorka före borrning?
 • Så här lägger du på fyllnadsremsor för köksskåp
 • Hur man redo laminat counter tops
 • Så här installerar du en Fan Fan Timer
 • Förslag på att ta av keramiska väggplattor
 • Typer av hus takläggning
 • Hur man lägger golvet i en källare
 • Hur man skapar ett nytt kök
 • Information om kakelning av badkar Surround
 • Hur man lockar ett höfttak
 • Hur man lägger marmorplattor på en bänkskiva
 • Så här installerar du Quick Step Laminate Flooring
 • Hur man böjer en kanal med en handbänk
 • Energifaktor på vattenvärmare
 • Cork Golv u0026 Husdjur
 • Åtgärdsventilationsprocedurer
 • Hur man vattentät din öppen spis
 • Hur man remodel badrumsplattor
 • Trälim Vs. Flytande naglar
 •