Hur man använder trä från gamla ladugårdar

Hur man använder trä från gamla ladugårdar 

Så här använder du trä från gamla ladugårdar

1.

Ta bort lammträet från ladan och ta med det till ditt hus för att använda som avlägsnar beläggning. Barnskog gör en stor skinnjacka till din matsal, speciellt om de gamla brädorna ursprungligen sätts upp i en bräda och batten stil.

2.

Välj en höjd för wanes kappa och skära tillräckligt med bitar i denna höjd för att gå runt i rummet. Vart som helst från 30 till 34 inches är en bra höjd för wanes coat. Detta projekt är idealiskt, om den ursprungliga ladan hade trä installerad i en bräda och batten stil, för allt du behöver göra är att repetera mönstret av ett brett bräda som växlar med en smal remsa av förvrängd trä för att täcka den vertikala sömmen, där den större brädor möts.

3.

Kör 2 bitar av 1-by-3-tums furringremsor runt omkretsen av rummet. Gör detta i höjden på 10 och 20 tum. Nail de furringande remsorna till de vertikala dubbarna med några 8 eller 10 gemensamma naglar, med två naglar per stud.

4.

Nail de bredare skivorna av ladugården till furren remsor. Använd # 10 finish naglar för att göra detta. Se till att varje stallbräda blir spikad i båda raderna av 1-by-3-ringen. Var noga med att skära hål för alla elektriska lådor som ligger längs nedre delen av rummet. Faktum är att det kan vara en bra idé att få en elektriker flytta lådan ut ur väggen så att den spolas med lådträets yta.

5.

Nail the weathered bitar av batten till de större bitarna av ladugården trä för att få en styrelse och batten effekt. Använd # 10 eller # 12 finish naglar för att göra detta.

6.

Skär en keps för vallarna. Den här kappdelen kommer att ha samma tjocklek som resten av brädorna, men den ska rippas till bredden på 3 tum, så att den kan spikas på toppen av klacken.

7. < / p>

Stryk undersidan av locket så att det passar färgen på ladugården.

8.

Spik locket på toppen av beläggningen. Placera naglar som går rakt in i vensrocken och kör även några naglar i en vinkel, så de når in i de vertikala dubbarna. Se till att kappans kant är placerad direkt mot väggen, så det nakna träet inte visar.

Bygg en rustik möbelstycke (bokhylla) med träskog

1 .

Skär 2 stycken stallträ till höjden på 6 fot. Se till att de är bredare brädor och att de har samma bredd.

2.

Skär 5 stycken med 4 fot i längd. Se till att varje bit är mycket nära i verklig bredd till de två brädorna som du skär i Steg 1.

3.

Stryk bottensidan av de fyra fotstyckena med en fläck som matchar färgen på ladugården.

4.

Skär 2 stycken av ladugården i längden på 6 tum. Bredden ska vara densamma som resten av bitarna. Dessa två stycken är utformade som distanser som kommer att gå under bottenhylsan. De kommer att limas och spikas på de vertikala sidstyckena så att den förvitrade ytan vetter mot bokhyllaets inre kant. Dessa stycken är utformade som både stöd och även för utseende.

5.

Spik och lim 6-tumsstycket på baksidan (slät) på den 6 fotiga vertikala sidan bit. Se till att botten av båda delarna är spol och att den släta baksidan vänder mot varandra efter att de har naglats och limts ihop. Gör det på båda sidor.

6.

Placera en 4-fots lång hylla ovanpå de 2 6-tums distanserna. Nail hylla till spacer och ännu viktigare köra några # 10 finish naglar från utsidan av det vertikala sidstycket in i kanten av hyllan. Nu har du den första hyllan på din bokhylla på plats. Det kommer att vara väldigt wobbly, men du kan stå upp det.

7.

Skär ett par avstånd på längden 16 inches och lim och spik dem på insidan av vertikala sidostycken. Se till att botten av dessa mellanlägg ligger rakt ovanpå bottenhylsan.

8.

Placera nästa hylla ovanpå distanserna och spika den precis som i steg 6.

9.

Skär par avståndsgivare i längden 12, 10 och 8 tum. Kompletta hyllan på bokhylsan på samma sätt som du fyllde i de första 2 hyllorna.

10.

Skär en diagonalstöd och fäst den två på baksidan av bokhyllan med # 10 avsluta naglarna. Se till att den vädda sidan vetter framåt. Spika brädet till sidstyckena, såväl som vad som helst av hylla som korsar. Och självklart vara säker på att den inte sträcker sig förbi stolparna.

Tips och varningar

 • Var säker på att du har tillräckligt med material för att avsluta projektet som du startar. Barnträ är bäst när det tas strax utanför själva strukturen och sedan används direkt. Baseboarden kan lämnas på plats och användas som en spikytan för ladugården, när du installerar vallarna. bitar av rustika möbler kan tillverkas med stallträ förutom en bokhylla. Slutbord och ett skåp som sitter på golvet är bara två exempel.
 • Se till att ladugårdet inte har ruttiga fläckar och se till att det är skadedjurfritt. Var noga med att ta bort alla naglar och metall föremål från ladugården innan du börjar klippa. Kontrollera ladugårdet för insekter och animaliskt avfall.
 • Vädret stallträ är ett bra material att arbeta med, så länge ingen rot har suttit in. Vanligtvis är de gamla plankorna och battenremsor som täckte de gamla strukturerna tjockare än de material som vi brukar använda idag, så att vi arbetar med det gamla förvrängd träet är inte ett problem vad gäller strukturell styrka. Men ett område med oro för att använda materialet är inte att använda för mycket av en bra sak. Med andra ord kan förädlade barnskivor när de används i måttlighet ge en verklig rustik touch till ditt hus, men man måste undvika att sätta de vackra gamla brädorna överallt. Nedan följer några idéer för några träbearbetningsprojekt som kommer att förnya ditt hem med det charmiga materialet.

  Annan artikel

 • Vad betyder det när Wallboard peels?
 • DIY Wood Beam
 • Hur man tar bort en fast glidglasdörrpanel
 • Hur man laminerar köksräknare
 • Så här applicerar du Stucco in One Coat
 • Gör-det-själv-gipsstruktursteknik
 • Nya koncept och idéer för badrum
 • Tips för borttagning av tapeter
 • Hur man klarar av bara trägolv
 • Hur man får en bygglov för en tillägg till ditt hem
 • Kök Skåp Byggverktyg
 • Så här installerar du Durock eller Hardi Backer Concrete Backer Board
 • Hur man monterar skåp gångjärn
 • Varför har Outhouses Moons u0026 a Star?
 • Hur man betongar en befintlig bänkskiva
 • Hur man byter ut en betongduschpanel
 • Hur man bifogar yttre plywood till en inramad vägg
 • Hur man väljer rätt sågblad
 • Hur man beräknar VVS-kostnader
 • Wagner Paint Crew Sprayer Felsökning
 •